Slider Background

Έγκριση υλοποίησης ερευνητικού έργου της ECOVAR POWER OE στο πλαίσιο της δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Έγκριση υλοποίησης ερευνητικού έργου της ECOVAR POWER OE στο πλαίσιο της δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»


H ECOVAR POWER OE στο πλαίσιο της δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) για την υλοποίηση ερευνητικού έργου με τίτλο: «Ολοκληρωμένο Σύστημα Επιτήρησης, Διαχείρισης και Αναζωογόνησης Φ/Β Διατάξεων» (κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-04659).
Η  ECOVAR POWER OE στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου συνεργάζεται με την εταιρεία HABITATIO CFM AE και τις ερευνητικές ομάδες του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, του Τμήματος Επιστήμης Υλικών και του Εργαστηρίου Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Στόχος του έργου είναι ο σχεδιασμός εξειδικευμένων αισθητήρων οργανωμένοι σε  ένα έξυπνο ασύρματο δίκτυο αισθητήρων για την απομακρυσμένη παρακολούθηση Φωτοβολταϊκών Πάρκων, καθώς και η πιλοτική εφαρμογή του σε υφιστάμενα ΦΒ πάρκα.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 998.280,00€, εκ των οποίων το ποσό των 884.724,00€ αποτελεί δημόσια επιχορήγηση.

« PREV
NEXT »