Slider Background

EPC team: Κατασκευές έργων Φωτοβολταϊκών και ΑΠΕ, Τεχνικών και ΗΜ έργων

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

EPC team: Κατασκευές έργων Φωτοβολταϊκών και ΑΠΕ, Τεχνικών και ΗΜ έργων

EPC είναι τα αρχικά των Engineering, Procurement, Construction δηλαδή Μελέτη, Προμήθεια, και Κατασκευή και είναι στην σύγχρονη μορφή επιχειρηματικότητας ο ασφαλέστερος τρόπος να υλοποιηθεί ένα έργο.
Ο ανάδοχος του έργου αναλαμβάνει να σχεδιάσει το έργο και να λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις επί των σχεδίων ανάπτυξης του, να προμηθευτεί όλα τα απαιτούμενα υλικά και να ολοκληρώσει την κατασκευή σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Οι απαιτούμενες διευκρινίσεις καθώς και οι τρόποι χρηματοροής για την υλοποίηση του κάθε έργου περιλαμβάνεται σε σύμβαση που συνάπτεται μεταξύ του Κυρίου του Έργου και του Αναδόχου.
Με την διαδικασία αυτή κατασκευάζονται κυρίως τα έργα ΑΠΕ λόγω των ειδικών τεχνικών απαιτήσεων και της αναγκαίας σύνδεσης του σχεδιασμού με τα υλικά και μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για να είναι αποδοτικό και αξιόπιστο το έργο.
Τα στελέχη και το προσωπικό της ecovarpower, έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα των EPC έργων, ειδικά στον τομέα των ΑΠΕ και των ηλεκτρομηχανολογικών έργων, όπως επίσης και των δικτύων μεταφοράς ενέργεια.
Μεγάλη εμπειρία υπάρχει επίσης στα θέματα EPC κατασκευών εργοστασίων τροφίμων και μεταποίησης της πρωτογενούς παραγωγής (εργοστάσια επεξεργασίας γάλακτος, εργοστάσια χυμών, εργοστάσια ζωοτροφών, εργοστάσια τυποποίησης κ.α).
Τέλος μπορούν να λειτουργήσουν ως σύμβουλοι αξιολόγησης είτε στη φάση της σύνταξης των συμφωνητικών συνεργασίας είτε στην φάση του σχεδιασμού και της επίβλεψης των έργων για λογαριασμό του Κυρίου του Εργου.

« PREV
NEXT »